مشکل استفاده از اکتیوایس PDC در سابفرم - نسخهی قابل چاپ +- فروم تخصصی - پشتیبانی CPSD (http://cpsd.ir/forum) +-- انجمن: محصولات (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: رایگان (/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: PDC - Persian Date Converter (/forumdisplay.php?fid=5) +---- موضوع: مشکل استفاده از اکتیوایس PDC در سابفرم (/showthread.php?tid=298) |
مشکل استفاده از اکتیوایس PDC در سابفرم - emami.sie - ۱۳ تير ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ صبح با سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز اخیرا برنامه ای رو برای تقسیط فاکتور فروش نوشتم که مقادیر و تاریخهای تقسیط در زیرفرمی از نوع continues فرم قرار میگیره... حالا مشکلم اینه که نمی تونم از تقویم باز شونده (Popup calendar) و همچنین کنترل خطای ورودی تاریخ های اشتباه (در رویداد Before Update تاریخهای پرداخت)، استفاده کنم و با خطا مواجه میشم... اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم... یا علی RE: مشکل استفاده از اکتیوایس PDC در سابفرم - CPSD Admin - ۱۳ تير ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ عصر سلام در هیچ یک از دو مورد عنوان شده , خطایی ملاحظه نشد حل مشکل شما نیازمند ارائه نمونه هستش , احتمالا یا موردی رو رعایت نکردید و یا یک رویه دیگه منجر به صدور خطا شده با تمام اوصاف با توجه به تست انجام شده , خطا متوجه اکتیو ایکس PDC نیست موفق باشید RE: مشکل استفاده از اکتیوایس PDC در سابفرم - emami.sie - ۱۴ تير ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ صبح (۱۳ تير ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ عصر)CPSD Admin نوشته است: سلام ممنون اشتباه از من بود باز هم از وقتی که گذاشتید کمال تشکر رو دارم... موفق باشید یا علی |