نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - نسخهی قابل چاپ +- فروم تخصصی - پشتیبانی CPSD (http://cpsd.ir/forum) +-- انجمن: نرم افزارها و کتاب های مفید (/forumdisplay.php?fid=24) +--- انجمن: معرفی نرم افزارها (/forumdisplay.php?fid=25) +--- موضوع: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... (/showthread.php?tid=95) صفحهها: 1 2 |
RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - ali ahmadi - ۹ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۴۷ عصر من از wordfix استفاده کردم که عالی بود....تو شرکت کلی از فایل های ووردمون به علت ویروس خراب شده بود ولی با این نرمافزار درستش کردم. RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - ali ahmadi - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۳۹ صبح لینک دانلود کار نمی کنه.... من توی شرکتم که مربوط به کارواش خانگی است دچار مشکل شدم...لطفا لینک جدید بفرستید. RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - poromix - ۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۱۲ عصر فکر می کنم این انجمن دیگه غیر فعال شده و کسی پاسخگو نیست... RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - CPSD Admin - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ عصر سلام احتمالا تصورتون صحیح نیست چون این گونه سئوالی در این فروم وجود نداره بر اساس قاعده : سئوالها یا جواب داده میشن و یا به دلیل مغایرت پست با قوانین تالار , حذف میشن فقط همین و بس قوانین موفق باشید RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - dhemo - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۶ عصر ممنون از مقاله خوبتون فقط یک سوال وقتی که فایل آسیب دید چی تمام اطلاعات بازیابی میشن؟ RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - CPSD Admin - ۱ خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۵۸ عصر سلام
در جواب باید گفت : متاسفانه خیر مخصوصا اگر پای زبان فارسی در میان باشه , کاراکترها به صورتی ناقص بازیابی خواهند شد . اینگونه نرم افزارهایی تنها میتونند کمک کنند که شما تمامی فایل رو از دست ندید و بخشهایی از اون رو بتونید بازیابی کنید تنها راه حل مطمئن تهیه نسخه پشتیبان به صورت دوره ای هستش موفق باشید RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - poromix - ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۱۵ عصر بسیار ممنون از راهنمایی خوبتون RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - golsaman - ۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۳۲ عصر عالی بود ممنون RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - zareisara7474 - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ عصر نرم افزار wordfix واقعا عالیه رو دستش نیست و ممنون از شما برای راهنماییاتون RE: نرم افزار OfficeFix جهت ترميم فايل هاي اكسس - اكسل و ... - deldar - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۹ عصر ممنون از پست خوبتون |